Александър Кирилов

Alex Kirilov

alexbodytransformation
@gmail.comРъст: 198(6"7').
Тегло: 100kg(215lb).
Роден на: 14.08.1986.
Град: Петрич , България.

Алекс Кирилов

Преди да започна да се занимавам професионално с персонални тренировки по фитнес и кондиционна подготовка, открих страстта си към Хандбала и в продължение на 5 години тренирах усилено. На 13 годишна възраст спечелихме Бронзов медал на републиканското първенство с отбора на “Цар Самуйл”, гр. Петрич.

На 17 годишна възраст, докато учех в езикова гимназия "Владислав Граматик" Благоевград, започнах да тренирам баскетбол и реших да продължа кариерата си в БК "Славия", гр. София. След като смених няколко отбора в кариерата си, през 2006г. станахме шампиони на България за мъже с отбора на "ЛукОйл". През същата година ме приеха в Националната Спортна Академия "Васил Левски", с профил "Треньор по Баскетбол", като покрих нормативите с най-добър резултат за всички времена в историята на академията.

Реших да прекратя спортната си кариера на Баскетболист през 2007г. Продължих да се развивам отново в областта на спорта и същата година се сертифицирах за Персонален треньор по фитнес в американската школа C.O.R.F.I.T. Така започнах да помагам на хората да постигнат своя максимален потенциал и да развият телата и духа си. От този момент, посветих живота си в това да бъда пример за хората как да живеят здравословно и да се развиват както физически, така и духовно.

След дълги години на усилени тренировки, правилно хранене и отдаденост, успях да изградя балансирана и атлетична мускулатура, с невероятна дефиниця (без използването на стероиди). Като персонален треньор, успях да помогна на стотици хора да трансформират телата си, благодарение на своя подход и философия.

Участвал съм като модел в кампаниите на множество фирми. Поради големия интерес към моите тренировки и начин на хранене, реших да създам свой сайт. Тук всеки ще има възможността да получи цялото необходимо знание, за да достигне максимума на своите възможности, по здравословен начин.