фитнес блог

Стегнато Дупе | 3 от най-добрите упражнения | Част 1


Стегнато Дупе

Повече от 8 години се занимавам с персонални тренировки и едно от първите неща, които питам своите клиентки е: „Какво искате да постигнете и защо?!“. Отговорът почви винаги е: „Искам стегнато дупе и корем!“. Но тайната за постигането на тази цел, е свързана с много относителни – спите ли достатъчно, тренирате ли редовно, храните ли се правилно, имате ли високи нива на стрес и т.н. Може да се напише отделна статия за всичко изброено по-горе. Днес ще говорим за специфичните упражнения, които ще ви помогнат да получите дупето, което винаги сте мечтаели да имате.

Виж Още

Затлъстяване и Физическа активност при тийнейджъри


Затлъстяване при Деца

Физическата активност е от решаващо значение за здравословното състояние на човек – физически и духовно. Множество проучвания сочат, че приблизително ~50% от тинейджърите в САЩ имат 60мин дневна активност, а ~14% от тях, никаква. В ерата на информационната експлозия и бързо развиващите се технологии, децата имат все повече „неща“, с които да запълват времето си. Но за съжаление тези активности не включват движение. Това се случва основно, защото при подрастващите липса мотивация и разбиране, относно важността на движението за поддържане на здравето.

Виж Още

3 причини „Защо не можете да свалите Килограми?“


Съвети за отслабване

Хората редовно ми задават този въпрос: „Толкова много усилия полагам, защо не мога да сваля килограми?“. Това е причина да ви дам яснота за 3 от най-честите грешки, които допускаме, когато се опитваме да свалим излишните килограми.

Виж Още

Срам и Вина - Поредица "Самоусъвършенстване"


Срам и вина - мотивация и самоусъвършенстване

Срамът и вината са субективни емоционални отговори, които се случват като реакция спрямо негативни случки(независещи от нас) или грешки, които ние самите сме допуснали.

Виж Още

Целенасоченост, мотивация за тренировки и правилно хранене


Мотивация за тренировки

Едно от най-трудните неща, е да запазите мотивацията си за дълъг период от време. Това става по-лесно, когато започнете да виждате/усещате как всичко започва да се реализира в действителност.

Виж Още

ПРОДУКТИ

Тренировъчна програма + Диета

Специализираната Тренировъчна програма и Диета, ще Ви покажат правилният път за реализирането на мечтите Ви.

Тренировъчна програма

Тренировъчната програма ще бъде персонализирана специално за Вас, спрямо целите, които искате да постигнете.

Хранителен режим / Диета

За да постигнете желаните резултати, имате нужда от подходящата Диета, която да Ви помогне за реализирането им.